Így ünnepelnek Putyinék a nácik felett aratott győzelem 79. évfordulóján (Videó)

2024. május 09. 10:54

Az orosz elnök szerint a revansizmus és a történelem megcsúfolása, a nácizmus igazolása része a nyugati elit általános politikájának.

2024. május 09. 10:54

Nyitókép: YouTube

2024. május 9-én a moszkvai Vörös téren győzelem napi katonai parádét tartanak a náci Németország felett aratott szovjet győzelem 79. évfordulója alkalmából. Vlagyimir Putyin elnök megnyitó beszédében hangsúlyozta: Oroszország mindent megtesz a globális összecsapás megakadályozásáért, és nem engedi meg, hogy bárki is fenyegesse. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hangot adott álláspontjának, hogy a revansizmus és a történelem megcsúfolása, a nácizmus igazolása része a nyugati elit általános politikájának. Ugyanakkor arról is szólt, hogy Oroszország tisztelettel adózik a Hitler-ellenes koalíció minden katonájának bátorsága előtt, és soha nem felejti el a közös harcot és a szövetség hagyományait a nácizmus elleni küzdelemben.

Az eseményről készült videót alább tekinthetik meg:

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­­z­­i n­­i­m­f­­o­­­m­á­­­n­i­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
eljolesz
2024. május 09. 18:10
A videón természetesen sokat mutatták Putyint. Ez azért jó, mert először jönnek majd az önjelölt "szakértők", akik szokás szerint legalább hat, egyenként is halálos betegség tüneteit fogják felfedezni. Ezeket majd a "profik" követik, akik megállapítják majd, hogy Putyin már halott, csak belülről egy kínai robot mozgatta. :)
muszlim1970
2024. május 09. 11:19
Éljen Oroszország és zseniális vezetője Putyin úr!!
micimacko-0
2024. május 09. 11:13
Ez elég vérszegény felvonulás, öröm látni, hogy rothad teljesen szét oroszország. További hasonló sikereket nekik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!